Dit is

GRóSKUHOLT

Gelegen aan de rand van het prachtige gebied De Peel, in het dorpje Grashoek, ligt de mooie accommodatie van Gróskuholt. Hier bij Gróskuholt leren wij u alles over IJslandse paarden, waarbij het welzijn van de IJslander voorop staat.

De activiteiten

Bij Gróskuholt bieden wij u de mogelijkheid om les te nemen op uw eigen paard, of op een IJslander van onze stal, onder de bezielende leiding van Chanel Kleintjes. Daarnaast verzorgen wij buitenritten, IJslander dagen en kinderfeestjes. Op afspraak komt Chanel ook bij u op locatie.

De paarden

IJslandse paarden hebben een natuurlijke charme. Wij laten u graag kennismaken met dit lieve robuuste paardenras, waarbij het welzijn van onze IJslandse paarden voorop staat.

De faciliteiten

Gróskuholt beschikt over een ovaalbaan, rijbak, longeerring, 9 ruime stallen, ruime paddocks, inloopstal/binnenbak, verschillende weiden, ruime poetsplaats met warm water, een koffiecorner, een gastentoilet en ruime uitrijmogelijkheden.

De mensen

Nieuwsgierig geworden naar Gróskuholt als accommodatie, de IJslandse paarden van Gróskuholt? Neem contact op om langs te komen en bekijk nu alvast onze video's.

IJSLANDSE PAARDEN

Kom bij ons rijden

gRóSKUHOLT

Chanel

Instructrice

Hidde

Technische ondersteuning

Mariska

Grondlegger

Huub

Eigenaar

reviews

Ervaringen bij Gróskuholt

Door de begeleiding en lessen van Chanel Kleintjes van Gróskuholt zijn mijn jonge IJslandse ruin Sólon en ik steeds meer een team geworden. We kunnen zo samen de wereld rond tölten!

Loethe Les op eigen paard

Mijn allereerste tölt ervaring op een IJslander bij Chanel op stal Gróskuholt was een magisch en fantastisch gevoel! Sindsdien het IJslander virus te pakken en inmiddels de switch gemaakt van de westernsport naar de IJslandse paardensport. Op naar nog vele leuke en leerzame lessen en buitenritten bij Chanel!

Linda Van Westernsport naar IJslanders

Chanel is een grappige lerares en is leuk om naar te luisteren en ze luistert goed als je iets zegt of vraagt. Het is ook heel leuk om bij haar les te rijden want je mag zelf kiezen op welk paard en of je met zadel wilt rijden of zonder. Chanel geeft ook goed les ze is heel motiverend en ik ben heel blij dat ik bij haar kan rijden. De IJslander dagen die ze geeft zijn ook heel leuk want je kan je paard waar je op rijdt helemaal versieren en je bent ook samen met leeftijdsgenoten met de paarden bezig! Ik ben blij dat ik bij Gróskuholt rij en dat zal ik ook zeker blijven doen!

Jaylie Rijlessen en IJslander speldagen

Julie kijkt altijd uit naar de lessen bij Chanel, het liefst op Blesi of Krapi. Balans en gym oefeningen op het paard zijn Julie haar favoriete onderdeel van de les en je ziet dat ze steeds meer durft. Chanel leert haar verder veilig omgaan met een paard, laat haar zelf dingen doen maar staat altijd als back up achter haar klaar. Lessen bij Chanel zijn altijd afwisselend, zowel qua omgeving (binnenplaats, overdekt, op de baan, of buiten op de weg) als ook inhoudelijk. Ze kijkt goed naar wat Julie durft en kan, maar zoekt ook de grenzen op om zo weer een stap verder te bereiken.

Julie tekst van moeder Michelle